Over mij

Welkom!

Ik ben een cryptofanaat en een cryptocurrency investeerder sinds 2016. Daarnaast ben ik van beroep een data scientist en freelance webdesigner. Op een dag vroeg ik mezelf af hoe ik mijn interesses, passie en vaardigheden kon combineren in een project. Het antwoord op deze vraag leidde tot het opzetten van thecryptoinvstor.nl.

The Crypto Invstor is een website en blog over cryptocurrency en blockchain technologie. Middels deze website wil ik mijn kennis en enthousiasme over cryptocurrency en blockchain technologie delen. Op deze website kun je van alles vinden over cryptocurrency en gerelateerde onderwerpen. Er zijn tips en uitleg voor starters, een cryptocurrency lijst, tutorials voor crypto mining, informatie over cryptocurrency exchanges, ICO’s en veel meer.

Voordat je door de website gaat wil je je er op wijzen dat ik geen erkend financieel adviseur ben. Alle meningen en uitspraken op deze website zijn enkel die van mij. Het zijn geen investeringsrichtlijnen en moeten derhalve niet zo opgevat worden. De informatie op deze website wordt zorgvuldig uitgezocht. Ik probeer altijd onderzoek te doen naar de producten en diensten waar op de website naar verwezen wordt. Echter, het is natuurlijk onmogelijk om ten alle tijden informatie te hebben die voor 100% correct is. Zoals je kunt lezen in de disclaimer wordt deze correctheid niet gegarandeerd. Indien je informatie vindt die incorrect is, dan kun je dit laten weten via de contactpagina.

Nog een kleine laatste boodschap. Wees zuinig op je zuurverdiende geld en investeer geen geld dat je niet kunt missen.

 

The Crypto Invstor